Nyslipat trägolv

Golvläggning Stockholm

Våra golvläggare är erfarna och hjälper dig med golvläggning i hela Stockholm

Golvläggning i Stockholm är vår expertis

Vi utför stora som små arbeten både till företag och privatpersoner i Stockholm, såsom golvläggning, mattläggning, parkettslipning, läggning av parkett samt installation av golvvärme och andra typer av golv.

Det finns en mängd olika material att välja på och alla har sina för- och nackdelar. Idag handlar det mesta om design.

Nya material har bidragit till nya möjligheter. Vill du lägga ett trägolv i badrummet kan du göra det, men det kanske inte är det mest praktiska. Många vill även ha miljövänliga alternativ som både är skonsamma mot naturen och snälla mot oss allergiker.

Exempel på en golvläggning i Stockholm
nylagt fiskbensparkett

Hur mycket kostar det att lägga nytt golv i Stockholm?

Vi på Stenborg Partners AB vill vara ett alternativ för alla som är i behov av golvläggning i Stockholm. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitéten på varesig produkterna eller på utförande av arbetet!

Ungefärliga priser att förhålla sig till:

  • Klickgolv ek från 450 kr per kvm

  • Klassisk Fiskbensparkett i ek natur från 1300 kr per kvm

Hur lång tid tar en golvläggning?

Hur lång tid det tar att lägga golv är en svår fråga att svara på eftersom det beror på en del olika faktorer? Har du tänkt lägga ditt golv själv kandu räkna med att det tar längre tid än om en erfaren golgvläggare gör det. Gör du det själv kan du nog räkna med upp till två dar, medan om du låter oss golbläggare så tar det bara några timmar eller upp till en dag.

Allt beror såklart på hur stor yta vi har att golvlägga samt vilken typ av golv. Lägg golv i ett badrum tar berydligt längre tid än att lägga klickgolv i köket exempelvis. Är du intresserad av att underhålla golvet utför vi även golvslipning.

Golv med fiskbensparkett

Tänk på detta om du söker en golvfirma att ta hjälp av vid golvläggning i Stockholm

Köp av ny bostad kommer sällan utan en större eller mindre renovering och att just välja rätt företag när du ska renovera är inte alltid helt enkelt. Detta är heller inget undantag för val av golvfirma i Stockholm. Nedan har vi satt ihop en lista som du kan ha med dig för att säkerställa att företaget du väljer är seriöst och bra.

Hur ser en golvläggning ut för dig som kund?

Steg 1

Ring eller maila oss och beskriv så detaljerat som möjligt vad ni behöver hjälp med. Id behov kommer vi komma hem till er för att bland annat mäta.

Steg 2

Vi ser över vad som behöver göras, och tillsammans med dig bestämmer vi vilket golvmaterial du vill ha. Vi ger dig en offert utan extra kostnad.

Steg 3

En av våra professionella golvläggare kontaktar dig och bestämmer ett datum då arbetet kan börja.

Steg 4

Färdigt! Vi hoppas att du är nöjd med oss på Stenborgs Partners!

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 0733525878 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS