bord på trägolv

Golvslipning Stockholm

Öka livslängden på ditt golv med golvslipning, och få det att se ut som nytt igen!

Vi erbjuder golvslipning i Stockholm för alla typer av golv

Är du i behov av golvslipning? Vart än du eller ditt företag befinner er så kan vi hjälpa till med allt från både golvläggning i Stockholm till golvslipning. Skulle slipning av ditt golv inte täcka de eventuella skadorna så har vi stor erfarenhet av att lägga nytt golv. Är det inga skador inblandade utan du kanske vill slipa ditt trägolv för att ge det en ny glans, så erbjuder vi givetvis även det till rimliga priser.

Exempel på golvslipning i Stockholm
stilrent slipat golv

Varför slipa ditt golv?

Bara för att ett golv börjar se slitet ut behöver inte det betyda att det är dags att bytas ut. Det är skonsammare för miljön att slipa, och efter lackerat och behandlat efter golvslipningen ser golvet ut som nytt och håller i många år till!

Vad kostar golvslipning i Stockholm?

Det är svårt att sätta ett exakt pris då priset varierar beroende på hur stort golvet är samt vilken typ av golv som ska slipas. Golvslipning i Stockholm kostar ungeför från ca 145kr/kvm efter ROT som standard. Men redan sagts så varierar priset då det finns ett antal faktorer som påverkar.

Tveka inte på att kontakta för mer information!

Vad du kan förvänta dig av en golvslipning i Stockholm

Tänk på detta om du vill att ett företag ska hjälpa dig med golvslipningen

Köp av ny bostad kommer sällan utan en större eller mindre renovering och att just välja rätt företag när du ska renovera är inte alltid helt enkelt. Detta är heller inget undantag för val av golvfirma i Stockholm. Nedan har vi satt ihop en lista som du kan ha med dig för att säkerställa att företaget du väljer är seriöst och bra.

Hur går det till?

Steg 1

Du kontaktar oss via telefon eller mail och berättar om dina önskemål.

Steg 2

Vid behov gör vi ett hembesök för att bedöma skicket på ditt golv.

Steg 3

Efter noggrann bedömning av ditt golv får du en offert. Om golvet är alldeles för skadat erbjuder vi golvläggning istället.

Steg 4

Vi kommer hem till dig efter avtalad tid och utför arbetet!

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 0733525878 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS